I'm trying to keep it together

Snart dags att hämta hem kidsen från skolan. Om jag ser fram emot det? Nej. Inte alls. Eller egentligen är det väl inte själva grejen att få hem barnen igen som är det jobbiga, utan allt runt omkring. Fan alltså, det är ganska jobbigt för tillfället.

Kommentarer
Postat av: L&L

Heej

Fredag (ok, då: Lördag 01:26) då vet du vilka och var dina trogna fan's är och att de bryr sig lite.

Vi tycker att du skriver duktigt och respektfullt, men inser att alla som vi skrev om förra veckan "utsända" situationer/personer inte ger dig den match du önskar. Hoppas att du både erbjuds, får och har stöd på annat sätt (utanför denna blogg). Men, på det amatörplanet vi ligger, beträffande Aupair, så finns det nog en anledning till, den väl tilltagna "smekmånaden". Du är säkert inte ensam, varken just nu eller mot dina föregångare, med att uppleva och reflektera. ;-) Hoppas att du har några som är bättre än oss att vända dig till.



Vi tycker iaf att du ska ge detta lite tid. Vi vill gärna följa dig på denna "resa". Och du finns i våra tankar, oftar än vi skriver. Det är jättefräckt att vår nobellpristagare är i US. Får vi autograf se'n, Signerar Du "min" bok?



Stor Lycka till-kram från "Jeppsons"

Ps.

Å du, Jag är ju morfar sedan 20 mån. du vet.

Förra veckan sa hon Morfar till mig, med Holländsk accent, dvs uttalas lite mer som "Moooschá", men ändå!! Coolt! ska man säga nu va? Eller kan du några andra nyare inne-uttryck?

Ds.

2012-02-04 @ 01:50:03
Postat av: Emma

Måste säga att jag uppskattar era kommentarer så himla mycket! Ni lyckas på nåt sätt alltid hitta den perfekta balansen mellan att vara seriöst och humoristiskt stöttande, typ. Angående inneord, jag tror att "fett" är det nya. Lixom, "fan va fett" typ. Jag använder mig inte av det uttrycket men väldigt många andra ;)

2012-02-04 @ 06:50:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0