Packing in progress

Med 36 timmar kvar kändes det rätt att börja packa. Efter att ha bott i en liten väska halva sommaren, kan man ju tycka att det där med packning inte ska vara så svårt. Trust me, det är sjukt svårt. Hur mycket kläder ska man egentligen ta med sig? Är det verkligen nödvändigt med tre jackor? Ska jag ta med den där tröjan som jag använt en gång?

Kommentarer
Postat av: Jepp'arna på Berget

Hej Emma

Tack för Brev. De' va'la' synn' att vi inte fick ge Dig en avskedskram i helgen. Det var verkligen roligt att få reda på att det gick vägen, att du kommer i väg och att det verkar vara en så bra plats att komma till. Nära Äpplet alltsås. Jag har varit där 2ggr. och kan bara instämma att det är en stad med enorm puls. Var uppe EmpState building 2 ggr samma dag (mitten på Mars). Mitt på da'n (KÖER!!) och "sista turen" upp på kvällen(Ingen Kö!!). Det gav två helt olika känslor och upplevelser. Skridskoåkning och/eller Häst&Vagn i Central Park, är ett måste om man är lite romantisk lagd. SÅÅÅ många filmer har fått med dessa platser. Den tidstypiska ArtDeco-stilen är intressant, finns i foajen till EmpState- och Chrysler-Building.

Men de lokala tipsen kommer att vägleda Dig.

En stor Kram på Dig från La & Le på berget.

Ps

Nu fortsätter Livet och upplevelserna, Öppna sinnena och Tanka!

Sköt om Dig!

Ds

2012-01-10 @ 19:33:35
Postat av: Emma

Hej hej! Det känns som ett måste att uppleva alla de där typiska turistattraktionerna, så jag ska definitivt besöka massor av såna ställen. Med tanke på att NYC bara ligger cirka 50 minuter "hemifrån" så lär jag ju hinna med ganska många :) Hoppas allt är bra med er!

2012-01-10 @ 23:27:40
Postat av: Jepp'arna(han)

Allt väl här. 00:57

Vi tänker på Dig.

Vi kommer nog att hålla lite kontakt med dig.

Du sover nog nu.(borde iaf, men troligen kan du inte. ;-)

Men ha det bra.

Minnet för livet börjar snart, på allvar!!!

Lite avundsjuk är man allt..

2012-01-11 @ 01:00:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0