The past few days

Oj så mycket vi har hunnit med sen i torsdags. 

Fredag: Louise fick sova ut medan jag åt svensk frukost, drack massor av te (den där jäkla förkylningen har fortfarande inte släppt, jag är jättehes och kan knappt prata på dagarna) och sen åkte vi till IKEA för att shoppa inför midsommar. Vi åt pannkakor där vilket var något av det värsta jag ätit i det här landet. Vi åkte oxå till Eagle Rock och kollade på utsikten över New York och på kvällen åt vi middag på T.G.I. Friday's. Väl hemma hyrde vi filmen Monte Carlo som faktiskt var helt okej. 


Lördag: Vovven åkte iväg till hundvakten kl 10 och då åt vi frukost. Sen bestod dagen av förberedelser inför dagens stora midsommarfirande; vi gjorde köttbullar, äpplepaj och kanelbullar. Vi tog ett glass-break med Lena och Frederike och sen fixade vi det sista. Förutom problem med diskhon så hade vi en himla härlig kväll tillsammans med Lena, Frederike, Isabell och Lisa!





Söndag: Hello New York! Vi började med häng på de röda trapporna på Times Square, sen åkte vi downtown för att hoppa på en båttur runt nedre Manhattan. Inte värt pengarna ska jag säga, jag hade kunnat visa Louise alla dessa grejer själv... Det var iaf härligt att vara ute på vattnet en stund. Vi såg Statue of Liberty, Ellis Island, Gouvenor's Island, Brooklyn Bridge, Manhattan Bridge och Empire State Building. Efteråt åkte vi uptown till Columbus Circle och köpte kaffe på Starbucks (eller jag gjorde det iaf...) och lunch/middag i en av alla matvagnar på gatan (tro mig, maten är faktiskt helt okej!) och sen satte vi oss i Central Park där vi fick njuta av bra musik av några halvgulliga killar. Vi skulle egentligen besökt Empire State Building oxå men vädret blev sämre under våra timmar i parken så istället besökte vi Apple-butiken på 5th Ave och promenerade sedan ner mot Times Square och tog kort i M&M-butiken där. Sen åkte vi hemåt.


Måndag (idag): Vädret visade sig då verkligen inte från sin bästa sida idag så istället för New York, blev vi upphämtade av Lena imorse och åkte till en typ outlet-mall i Elizabeth för lite shopping. Vi besökte Victoria's Secret, Hollister, Abercrombie & Fitch, Aldo och massor av andra butiker och allihop fick med sig något därifrån (fast min påse innehåller faktiskt presenter till mina bröder). Och så träffade vi Justin Bieber oxå, haha! På vägen hem hamnade vi mitt i rush hour så det tog ett bra tag att komma hem, men det var okej. Väl hemma gjorde vi carbonara till middag (OMG va gott det var!!) och sen fick vi be grannen om hjälp med diskhon. Vilken lättnad att vi lyckades lösa problemet! Nu sitter vi i soffan, jag med datorn och Louise med hennes iPhone samtidigt som TVn visar senaste New York-nyheterna. 

Imorgon blir det New York igen, vad vi hittar på beror på vädret men på kvällen ska vi iaf till 9/11 Memorial. Kanske att vi möter upp Lena nånstans för lunch, you never know. Nu tänkte jag fråga Louise om vi kanske ska gå och lägga oss... ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0