Boston: Boston Tea Party


Det första jag såg i Boston var Boston Tea Party Ship & Museum. Jag var där typ runt 8 på morgonen så det var inte öppet, annars hade jag nog besökt museet. Detta är iaf platsen där de kastade allt te i vattnet för massa år sedan. Det var väl sådär lagom spännande. Typ.

Kommentarer
Postat av: Mr Jepp

Gött att höra (läsa) att det inte hänt Dig något värre än att vara strömlös och uttråkad. Det finns ju värre saker. Hur upplevde ni ovädret annars? Regn, Åska, Vinbyar, Bröte (utemöbler, husdelar, kor och bilar) som flög omkring och träffade annat?

Ang. framtid och utflykter så blev nog även Chicago trabbat tyckte jag mig sett på vissa web-sidor. Hoppas att det jag skrev om står kvar ;-) och att den resan blir mer givande än Boston. När åker Du?
Hälsn. fr. en bara regnig lav ö.

Svar: Hos oss blåste och regnade det bara. I New York var det ju lite värre, där var det ett hus som blev av med en vägg och lite sånt där. Inga kor flög omkring, iaf inte vad jag vet. Lite tråkigt måste jag säga, det hade varit lite roligt att se, haha.
Jag har inte hört nåt från min kompis där borta om att de har blivit drabbade, så förhoppningsvis har jag nåt att göra där borta. Jag åker nästa fredag morgon och är borta till på söndag eftermiddag. Snabbvisit med andra ord, men det är bättre än inget :)

Min kompis som bor i Chicago nuförtiden har redan planerat vad vi ska göra när jag är där - jag vet att vi ska upp i nåt av de där höga tornen och till Millenium Park, men mer än så vet jag faktiskt inte för tillfället. Det spelar dock inte så stor roll vad vi gör, det jag ser mest fram emot är att få träffa Frederike igen :)

Hoppas allt är bra med er båda! Kram kram
Emma

2012-11-03 @ 08:25:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0