Lördagsmys




Vet ni vad jag gjorde idag? Först skypade jag med familjen i ungefär tre timmar, men efter det så åkte jag till gymmet - ja, jag vet att det är lördag - och spelade squash! Haha, det var nog det näst konstigaste jag har testat på sen jag kom hit (zumba är helt klart konstigast) men roligt hade vi iaf! Jag och Lena pratade om det igår så vi bestämde idag att vi skulle prova och se om vi gillade det. Det är inte riktigt min grej alltså, badminton funkar bättre för mig, men nu har jag iaf testat. Nu ikväll har min host family varit iväg på en bar mitzvah så jag hyrde Crazy Stupid Love som nog är den bästa filmen på länge! Seriöst, jag dör lite över Ryan Gosling. Sjukt het som ni ser ;)

Friday I'm in love

Jo, asså, egentligen skulle väl ett inlägg med denna rubrik publiceras lite tidigare än halv 11 på kvällen, men who cares, right? Har precis kommit hem efter middag med mina favorittjejer på T.G.I Friday's. Precis vad jag behövde; har kämpat lite grann med hemlängtan idag. Det började redan igår kväll när jag hämtade A från talent show practice och idag blev det bara ännu värre. Att jag dessutom fick jobba några extra timmar nu på kvällen gjorde tyvärr inte saken bättre, så direkt när min host mom kom hem från flygplatsen, drog jag hemifrån för att möta upp Isabell och Inna och vi åkte sen vidare till Willowbrook där Lena och Caroline väntade på oss. Jäklar asså, vilka tjejer. Kommer sakna dem så himla mycket när de åker tillbaka till Tyskland. Caroline åker redan nästa söndag och jag tror att det är lite därför allt inte känns helt hundra för tillfället. Nä, nu ska jag sluta gnälla. Godnatt på er, hoppas ni får en härlig lördag!

I swear to ya, I'll be there for ya

Kommer ni ihåg låten Hey Soul Sister som spelades jämt på radion förra året (tror jag det var)? Killarna bakom den hiten, Train som de kallar sig, har kommit med en ny helt fantasisk låt som går på repeat inuti mitt huvud på dagarna och när den spelas på radion så kan jag lova att volymen höjs till en öronbedövande nivå nästan. Jag tänkte dela med mig av min nya favorit, sharing is caring som ni vet. Enjoy.

Onsdag

Just nu sitter jag i min säng och försöker sätta fingret på vad jag känner för en viss liten dam jag bor ihop med. Det går sådär. Vi har haft en så himla mysig kväll tillsammans. C skulle iväg på scoutmöte med B så jag har varit ensam med A och vi lekte lite jage först (som alltid), sen satt vi på gräsmattan framför huset och berättade historier för varandra vilket till slut blev en tävling om vem som kunde komma på den bästa historien (hon vann, haha). Middagen blev även det en tävling; vem kunde göra den godaste maträtten, komplett med en drink? Hm, inte jag iaf. Jag bjöd på "tacos" (fanns inte så mycket grejer hemma så det blev rätt fail men atleast I tried) med flädersaft till och A gjorde den godaste omeletten jag någonsin ätit tillsammans med ett glas färskpressad apelsinjuice. Avundsjuka? ;) Senare blev det lite lek och under mina dryga tre månader i Montclair så har jag nog inte haft så roligt med kidsen som jag hade ikväll. I love it! 

Förutom en perfekt kväll så har jag haft en helt okej dag. Åkte till gymmet en snabbis och tvättade lite för mig själv innan det var dags att hämta kidsen på skolan. När vi kom hem fick jag och C varsin present från A, vilket är vad bilden föreställer. A är väldigt kreativ och gillar att pyssla så hon har gjort kuvert av tejp! Mitt är superfint, zebrarandigt och silvrigt. Hon vet vad jag gillar :)

Mystisdag

Fasen asså, när dagarna är så här bra så vill jag stanna i USA hos min värdfamilj så länge det bara går. Drog till gymmet imorse för ett zumba-pass (hahaha, seriöst, det var nog det löjligaste jag nånsin vart med om! Verkligen inte min grej) och sen chillade jag lite hemma, experimenterade i köket en stund vilket resulterade i en rätt mumsig lunch och sen blev det jobb. A var på dåligt humör och sådär men C var desto gladare. Efter läxor blev det basketball practice för C och freeze-tag för mig och A innan B kom hem och jag fick ta ut hunden på promenad. Jag jobbade några extra timmar nu ikväll och det är de timmarna som gör att jag inte alls känner för att åka härifrån på ett bra tag. Kidsen fick presenter från Wahsington DC (självlysande nagellack till A och ett blått flygplan till C, båda från National Air & Space Museum) och sen hängde jag med A på hennes rum där vi diskuterade massa tjejiga saker och sen fick jag berätta en saga för henne. MYS på hög nivå säger jag! Min lilla fina A. Fast hon är inte så liten, hon är nästan längre än mig :P Nu är det dags för sängen, sweet dreams everyone!

PS 1. Jag jobbar på ett inlägg om Washington DC, stay tuned!
PS 2. Massor av grattis till lillfaster som fyller år idag!

Hemma!

För första gången kändes New York och Montclair som hemma, det blir väl så efter att man har besökt en stad som är så olikt det man är van vid. Iaf, jag kom hem från Washington DC för en timme sedan, har haft en superbra helg! Imorgon ska jag berätta mer om vad vi gjorde men nu måste jag sova, är helt slut. Godnatt på er!

Kvällsläsning

Kvällens läsning: Washington, DC City Guide. Imorgon kväll bär det av mot den amerikanska huvudstaden och det ska bli så sjukt kul! Största anledningen till att jag läser denna extremt roliga bok (ja, jag är lite ironisk, tycker inte alls att den är så kul) är för att vi ska kunna planera vad vi ska hitta på under våra drygt 30 timmar där. Varken jag, Lena eller Frederike har nån aning om vad vi egentligen vill göra, men vi har tre olika guideböcker med oss så vi ska nog hitta något. Vita huset kommer ju få sig ett besök iaf, det kan jag lova ;) 

Kvällen flöt på bra. B åkte till JFK för att hämta K och A som äntligen kommit hem från Paris! Jag fick en liten present av dem, så himla söt. Ska visa bilder på den när jag hinner, imorgon blir det full rulle hela dagen - först jobb mellan 7.30 och 17, sen häng på Let's YO! ett tag och sen Washington DC! Om jag hinner så ska jag uppdatera imorgon oxå, men annars hörs vi på måndag istället. Ha en fin helg allihopa!

Snabb update

Tänkte bjuda på en snabb update. Ska alldeles strax krypa ner i sängen för att sova, men jag kan ju inte lämna bloggen tom för då får jag en sån massa klagomål från er där hemma ;) 

Anyways. Jobbade ungefär en halvtimme imorse, sen städade jag lite grann i köket samt i C's rum, sen åkte jag till gymmet för en Pump It Up!-class med Loan, efter det drog vi till Starbucks för att möta upp Lena och Frederike och efter en timme eller nåt i solskenet, drog jag hem för att gå ut med hunden och sen chillade jag lite grann i soffan innan jag åkte till Hillside för att hämta hem C. När vi kom hem slutade jag och hjälpte till med middagen, ikväll blev det hamburgare. Efter middagen åkte vi iväg till Lets YO! som C precis har upptäckt och på vägen dit diskuterade jag och B SAAB och Volvo (please, ge mig en uppdatering på hur det går för Volvo för tillfället!!) och mycket annat. En myskväll med andra ord. Imorgon kommer min host mom och A hem igen, skönt! Nu blir det som sagt sängen, hörs imorgon gissar jag!

Tisdag

Dagen har mestadels bestått av slappande. Jag jobbade en stund imorse, fick köra C till Hillside där han skulle iväg på nån slags spring break camp eller så. Jag jobbade ungefär 30 minuter då. Sen var jag hemma resten av dagen, passade på att plugga lite körkortsteori, catcha up med några serier och bättra på solbrännan (som för tillfället är ganska obefintlig, men jaja). Klockan 4 bar det iväg bort till Hillside igen för att hämta C vilket tog totalt en timme och när jag kom hem var B redan hemma så jag slutade direkt. Inte helt fel! Kvällen spenderades hos Lena där vi planerade lite grann för vår Washington D.C.-tripp (på fredag smäller det!) fast vi pratade mest om annat och kollade på klipp på Youtube... En superhärlig kväll. Vädret har varit himla härligt idag oxå, visserligen "bara" runt 24 grader men solen sken hela dagen. Så jäkla gött. Nu ska jag svara på ett mail och sen sova, imorgon blir det jobb och gymmet, wish me luck!

Cycling class

Idag har jag för första gången på en månad utnyttjat mitt gymkort! Isabell frågade om jag kände för att dra med till gymmet och att gå dit själv är lixom inte riktigt min grej, så jag hoppade på direkt. Vi körde ett spinning-pass som kändes helt galet mycket i benen, träningsvärk imorgon - oh yes. Dock gillar jag träningsvärk. Då vet man ju iaf att man har gjort något, eller hur? Dock framkallade ansträngningen lite huvudvärk så nu blir det sängen och sömn (om jag nu lyckas somna alltså, det är säkert 30 grader på mitt rum...)

31 grader och solsken...

...njuter jag av för tillfället. Och jag är ledig. Kan knappast bli bättre, eller hur?

Från mitt fönster

Jag har en rätt härlig utsikt för tillfället måste jag erkänna. Gillar träden här, de är fina. Haha. Nämen på riktigt alltså, jag tycker faktiskt om träden. Nu blir det körkortsplugg en liten stund och sen senaste avsnittet av Glee som belöning.

Soho







Visst finns det en sån här nånstans på Torp oxå?


Som jag sa igår så älskar jag Soho, att strosa runt där bland allt folk och alla mysiga små butiker är en helt perfekt lördagssysselsättning. Blev lite förvånad över att hitta så många lyxbutiker här oxå, som ni ser på en av bilderna ovan så har Chanel en butik där, liksom Mulberry, Louis Vuitton, Stella McCartney och La Perla. Jag har alltid tänkt på Soho som ett rätt ruffigt område så därför trodde jag inte att man skulle hitta så lyxig shopping här. Soho är iaf ett grymt ställe, nästa gång jag är i New York ska jag definitivt dit igen!

Exhausted


Favoritväskan och favoritskorna fick följa med på New York-äventyr idag (likaså vinterjackan, vilket visade sig vara ett jävla misstag. Ursäkta svordomen)

Om jag ska bo i New York, så vill jag ha en brandtrappa! (visst heter det så?)

Weehawken, New Jersey.

Manhattan.

Massa zoom men här har vi henne: Statue of Liberty!

Ground Zero där framme.

Hoboken + downtown Jersey City, New Jersey.
Jag har insett idag, efter att ha gått längs med vattnet så länge, att jag behöver vatten i närheten för att må bra. Visst, Hudson River är inte direkt havet, men det är iaf bättre än inget vatten alls.

Manhattan <3

Hittade lite svenskt (eller?) i närheten av Ground Zero...

...Där de hade misslyckats rätt rejält med skyltningen!

Dagens lunch från Wholefoods.


Soho.

Washington Square Park.

Herre vilken dag jag har haft ändå. Helt slut i benen efter att ha gått i mer än 7 timmar. Nej, jag skojar inte, jag har på riktigt gjort det. Jag åkte till New York så att jag var där strax efter 11, sen promenerade jag så långt västerut jag kunde komma (till Hudson River) och gick sen downtown ända till Ground Zero och allt där nere. Det tog ungefär 4 timmar bara det. Köpte med mig lite lunch från Wholefoods (allt här är organiskt och super-duper-nyttigt) och slog mig ner i Hudson River Park innan jag mötte upp Isabell och Julia för att gå vidare mot Soho. Jag ÄLSKAR Soho förresten, så himla mysigt! Där har de oxå riktigt bra second hand-shopping om man är intresserad av det. Efter att ha gått runt i Soho i nån timme så gick vi till Washington Square Park där det var massor av folk, parken ligger precis vid NYU (universitet) så det var massa folk i min ålder där. Ganska trevligt sådär lixom. Sen var Isabel tvungen att åka hem för att hon skulle jobba så vi promenerade på 5th Ave upp till Port Authority där jag lämnade Isa och Julia för att ta mig vidare till Times Square där jag kikade runt en liten stund, sen bar det av tillbaka till Port Authority för att ta bussen kl 19.30 hem. Väl hemma bäddade jag ner mig i sängen rätt snabbt, som sagt så är jag helt slut efter den här dagen!

Torsdag

Första dagen utan tjejerna avklarad! De verkar ha det bra i Paris, skönt att veta. Jag själv har det rätt bra i Montclair oxå måste jag säga. Besökte Brookdale Park tillsammans med hunden imorse, en himla fin park som definitivt kommer få sig ett besök nån mer gång. Efter det så tvättade jag mina lakan och fixade lite lunch och sen blev det upphämtning av C på skolan. Jag behövde inte göra mycket med honom idag, han ville vara på sitt rum och lyssna på musik hela eftermiddagen och sen kom hans gitarrlärare dit och sen slutade jag.

Kvällen spenderades tillsammans med Loan, Frederike och Isabell på en diner i Bloomfield där de bland annat serverar glass. Den var god men jag tror att jag tycker bättre om Applegates... Nu ska jag sova, längtar till helgen så att jag kan få sova ut!

Onsdag

Asså, jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Dagen har varit himla speciell. Jag gjorde misslyckade bananpannkakor till frukost (fast de var helt okej att äta ändå) och åkte sen till Willowbrook mall för att köpa ett par skor som jag har velat ha sen början av mars, nu äntligen var de på rea! Tre timmar senare åkte jag hem, tog hunden på promenad, åt lunch och åkte bort till skolan för att hämta kidsen. Sen bar det iväg ner till Cranford, NJ, för att lämna A hos B (med C, haha, hoppas ni fattar). A åker ju som bekant till Paris med K idag och B skulle köra dem till JFK direkt efter jobbet så jag fick köra dit (på motorvägen, love it!), vi blev lite tidiga så jag fick en guidad tur runt hela skolan där han jobbar. Väldigt trevligt! Efter att ha lämnat av A där så tog jag med mig C hem och vi gjorde läxor en stund och sen lekte vi. B kom hem och vi åt middag tillsammans. So far, so good, right? Nu blir det dock lite konstigare. Efter middagen skulle B åka iväg på ett möte med scouttruppen som C är med i. Han sa till mig att mötet skulle hålla på i ungefär en timme. Jag och C kollade lite på film och mitt i filmen ringde telefonen, "St Judes" var det som ville något. Vi har som regel att inte svara om man inte vet vem det är som ringer, så vi svarade inte. Jag kände dock igen namnet men kunde inte placera det. Ungefär 1 timme och 20 minuter efter att B åkte bäddade jag ner C i sängen och väntade sedan på att min lille host dad skullle komma hem. När klockan var halv 10 och han fortfarande inte hade kommit hem så var nervositeten total. Då kom jag oxå på vart jag hade hört namnet St Judes - det är ett sjukhus. Tänk er själva; ett sjukhus ringer strax före 9 på kvällen och min host dad kommer inte hem. Oj oj, jag var så himla nervös för att det hade hänt något. Dock kom han hem några minuter efter att jag insåg vad det kunde handla om och jag har nog aldrig varit så lättad i hela mitt liv. Eller jo, det har jag nog förresten, men ni fattar... Det kändes iaf väldigt obehagligt, tänk om det faktiskt hade hänt något, som tex en bilolycka?

Tisdag


Började dagen med en riktig mumsfrukost. Vaniljyoghurt med jordgubbar, banan, blåbär och hackade pekannötter plus knäckebröd med nån slas äggsallad som var så sjuuuuukt god!

Sen packade jag in vovven i bilen och åkte upp till Mills Reservation vilket är ett reservat (ett tag trodde jag att det bodde indianer här pga några fina trä(d)byggnader men det bor inga människor alls här) med en helgrym utsikt över NYC.

Halvkass bild, men så här ser iaf det vita spåret ut.

Långt där borta ser ni New York.

Jag har bara en enda sak att säga om den här bilden: den gör verkligen inte utsikten rättvisa. Inte på långa vägar...

Efter Mills tog jag en tur till Edgemont Park där de har startat två fontäner i sjön. Lite fint sådär.

Glöm ej detta!

Nån gång i februari så skrev jag nånting om att jag längtar till våren för då skulle det säkert vara jättefint i Edgemont. Parken gjorde mig inte besviken idag.

Sötnos!

I bilen på vägen hem från parken bestämde jag mig för att ta kort på vägen. Tur att inte polisen var ute på en av sina dagliga cruises i Montclair.
Så här har det sett ut idag. Eller i förmiddags rättare sagt, eftermiddagen spenderades tillsammans med tvättmaskinen, duschen och datorn. Hämtade kidsen som vanligt kl 14.30, slutade jobba runt 17 och på kvällen lekte vi jage ett tag innan jag gick upp till mig. Imorgon ska jag upp lite tidigare än vanligt för att säga hej då till min host mom som åker till Paris tillsammans med A imorgon kväll. Kommer sakna de där två! Jag har fortfarande inte återhämtat mig efter helgens tidiga uppstigning så jag ska sova rätt snart, men först kolla klart på nya avsnittet av Hart of Dixie.

PS. Grattis mormor på födelsedagen!!

Gårdagen

OBS! INNAN NI FORTSÄTTER LÄSA DETTA INLÄGG SÅ VILL JAG ATT NI KLICKAR PÅ DENNA LÄNK OCH KOLLAR PÅ KLIPPET. DET ÄR MYCKET VIKTIGT. OM NI LÄSER INNAN NI KOLLAT SÅ FÖRSTÖRS HELA GREJEN.

Fasen att jag inte fick med klockan... Men detta är iaf kl 6 på en söndagsmorgon. Imponerade? Hoppas det.

Lite senare: väntade på bussen till New York och hittade den här skylten. Observera "Swenson" och "Carlson". Svenskar? Nej.

Utanför Keil's fanns det ett fint träd.

I New York provade vi först Wicked-lotteriet (vann ej, precis som vanligt) och sen promenerade vi till 5th Ave för att kolla på vad vi trodde var en påskparad. Det var inte en parad utan bara en massa folk som pratade med varandra, tog kort på varandra och så fanns det då de som hade klätt ut sig. 

Det fanns crazy hattar överallt...

Den här mannen tjänar sina pengar genom att låta folk ta kort på honom och hans tama hund och fågel (fågeln sitter på hans huvud). Lite läskig om jag ska vara ärlig...

Really like this! Den mest nedtonade utklädnaden på hela 5th Ave tror jag.

När man blir hungrig så är det bara till att börja käka på håret!

Sötnosar.

Only in America...

Dallas har nypremiär den 13 juni!

Älskade Times Square!

10 minuter senare: Times Square var helt tomt på folk, massa poliser gick runt, de hade som ni ser gula polisband med texten "Crime Scene - do not cross" och ingen fattade varför. Förstår ni nu varför jag ville att ni skulle kolla på Youtube-klippet? Det är inte alla som får uppleva ett tomt Times Square.

Världens finaste utsikt som jag får njuta av varje gång jag åker hem!

Easter Day

Idag är det Easter Day här i USA vilket innebär påskägg, påskpaj och påskparad! Jag och A diskuterade redan i fredags om vi skulle göra något speciellt för familjen idag. Hennes förslag? Gå upp kl 4.30 och fixa frukost. Okej, sa jag. Igår frågade jag om hon verkligen menade allvar med det. Det gjorde hon. Alarmet sattes till kl 4.15 och jag lyckades snooza två gånger innan jag somnade om och drömde att jag var vid vattnet vid Sundbyvägen på Tjörn och blev biten av en alligator (en massa folk har varit i Florida det senaste och visar upp bilder av dessa djur (reptiler?) på Facebook så jag gissar att det är därför jag drömmer om dom). Halv 6 var vi dock uppe och började göra äggröra och toast. Kl 6 kom K ner och frågade vad vi höll på med men hon somnade om igen och A och jag kollade på Madagaskar fram tills B kom ner och då bestämde vi att väcka resten av familjen oxå. Detta var halv 9 så vi var rätt glada över att de andra vaknade upp ;) Vi åt frukost inne i föräldrarnas rum och jag gav dem mitt påskägg och en påskteckning som C berömde väldigt mycket. B berättade om hur det var i Texas. K berättade om gårdagens firande av Passover (vilket jag oxå ska göra lite senare, för er alltså). A berättade om hur vi hade gjort med äggen. C berättade om saker som jag berättade för honom igår, så himla gullig. D (hunden) sa inte så mycket, men även han fick påskfrukost - hundmat med skinka och parmesanost på, haha. En himlans bra morgon ändå måste jag säga! Jag är dock hur trött som helst och ser fram emot att få sova ikväll, haha. Innan det blir det dock påskparad i New York och påskpaj till middag!

Glad påsk!


Godmorgon på er och glad påsk! I USA firas inte påsk förrän imorgon, då blir det easter egg hunt och jag ska bjuda på påskmust och ge bort ett fint påskägg. Haha. På tal om påskägg, jag fick hela tre paket på posten idag - sicken timing! Tack Mona, GAP och familjen! (paketinnehållet från GAP passade dock inte, men resten var helt perfekt)

Påskpyssel




Idag har kidsen varit lediga från skolan på grund av att det är långfredag, vilket jag har varit nervös för hela veckan. Dock sa min host mom att de älskar att dekorera ägg för påskäggsletandet på söndag (de har sin typ påskafton då) så igår köpte jag med mig massa dekorationskit och imorse satte vi igång och färgade äggen! Jag och A, som var uppe redan klockan 7, spelade dock Monopol först. Efter lunch gick vi på bio och såg Mirror, Mirror som faktiskt var himla bra. För er som inte vet det så är det en ny, otecknad version av Snövit med bland andra Julia Roberts som en av huvudrollerna. Efter bion åkte vi hem och dekorerade de färgade äggen med fina klistermärken och sen blev det lek på studsmattan (som vanligt alltså). När min host mom kom hem så började hon laga mat för en judisk högtid som startar ikväll, nämligen passover vilket jag ska fira imorgon tillsammans med min värdfamilj och deras vänner. Till middag beställde vi kinamat och resten av kvällen spenderades med Carolin på Starbucks där vi satt i ungefär fyra timmar. Vi hade mycket att prata om kan jag lova... Nu tar jag helg och önskar er en glad påsk!

Onsdag 4.4

För det första; stort grattis till faster S som fyllde år idag! Jag hoppas att du hade en himla fin dag.

Ja, onsdagen rullade på som vanligt. Eller vänta lite, det gjorde den ju inte alls, för B är i Texas och jag fick ta hand om kidsen själv på morgonen! Det gick helt okej. Inte jättebra men inte dåligt heller lixom. En vanlig morgon helt enkelt. Efter att ha lämnat av barnen på skolan så startade jag en tvätt och åkte över till Lena för att hämta upp henne och sen åkte vi vidare till... *trumvirvel* IKEA! Yes, det har tagit mig nästan tre månader att åka dit. Dock blev jag lite besviken - visst såg det ut som hemma och även luktade likadant (ja, det låter konstigt, men IKEA har en egen doft vilket vi upptäckte idag) men det var ändå inte riktigt samma sak. Matavdelningen var lite av en besvikelse oxå, vart var Daimen tex? Dock fick jag med mig ett gult påskägg (till min host family), flädersaft, hushållsost och påskmust hem, plus en svart filt (som jag ärligt talat inte förstår varför jag egentligen köpte). Runt midsommar blir det nog ett återbesök för att njuta av en svensk midsommarbuffé, hur trevligt låter inte det? Även Lena är lite sugen på det så det kan nog bli nice. Imorgon ska jag ge er lite bilder på mina fynd från IKEA, men nu är det dags att säga godmorgon till er och godnatt till USA.

Tisdag 3.4

Sicken dag. Tydligen hade A slarvat med läxorna igår (alltid dessa jävla läxor!) så på grund av det plus andra (väldigt jobbiga) saker som just nu pågår i en annan del av landet som påverkar oss allihopa ganska mycket, var B ganska kort mot mig idag. Jag höll mig därför på mitt rum största delen av dagen och kollade klart på The Girl With the Dragon Tattoo och sen började jag med säsong 2 av Keeping Up With the Kardashians. Som jag skrev igår så skulle B åka till Texas idag så efter att vi hade hämtat kidsen på skolan bar det av till flygplatsen för att lämna av honom. Sen blev det läxor och lek som vanligt, plus att jag ansvarade för att få middagen klar i tid. Nu ikväll var det dags för ett nytt cluster meeting vilket faktiskt var helt okej. Vi gjorde iordning luncher till hemlösa i Newark vilket ju är lite vettigare än att bara stå i ett rum och prata med varandra. Totalt packade vi 241 lunchboxar och imorgon ska de levereras till ett soppkök och delas ut till de som behöver dem. Det kändes fint. Dock skulle jag, och även Lena och Loan, vilja träffa dessa människor och personligen dela ut luncherna, det hade känts ännu bättre. Dock kan man ju inte få allt här i världen, så jag får väl vara glad för att jag iaf har hjälpt till att göra denna helg lite lättare för 241 personer!

Nu blir det dagens Rapport (hur gammal är jag nu igen?) och sen sova, imorgon ska jag upp en timme tidigare än vanligt för att köra K till tågstationen och ta vovven på en promenad.

När man har tråkigt på en lacrosse-match...













...Så börjar man ta kort på sina skor.

Lacrosse + måndag


Jag och min smashburger.

Fina Loan.

I bilen påväg till Metlife Stadium, med världens finaste utsikt framför oss.

Framme!

Vi kom dit cirka en timme efter att matchen hade börjat så det var halvtidspaus då.

St John's mötte Notre Dame i första matchen...

Notre Dame vann stort som ni kan se.

I match nummer två spelade Syracuse mot Duke.

Syracuse i vitt, Duke i svart. Jag hoppades att Syracuse skulle vinna...

...Men tyvärr lyckades Duke vinna med två poäng.

I pauserna dracks det varm choklad från Dunkin' Donuts för att hålla värmen (dock var den riktigt jäkla äcklig, rekommenderas INTE)

I mitten av andra matchen började det regna och folk, inklusive jag och Loan, flyttade sig uppåt mot taket.

I tredje och sista matchen spelade North Carolina (blått) och John Hopkins.

24 sekunder kvar av matchen och John Hopkins låg under med 4 poäng. De lyckades inte göra några fler mål på den korta tid som var kvar, inte så konstigt kanske. De försökte dock!

Bilder från gårdagens lacrosse-matcher. Jag måste säga att våra platser var helgrymma! Loan och jag hade en superbra dag, hon är så himla söt och snäll. Montclair kommer bli väldigt tråkigt när hon åker härifrån i juli.

Min måndag har varit ganska annorlunda jämfört med andra måndagar. B är just nu ledig från jobbet (spring break) så idag och halva dagen imorgon har jag lite extra sällskap hemma (sen åker han till Texas i några dagar). Jag hade hoppats att jag pga hans spring break kunde få lite sovmorgon, men nä då... På förmiddagen började jag kolla på The Girl With the Dragon Tattoo och konstaterade att den svenska versionen är sååå mycket bättre. Lite roligt dock att se alla de svenska platserna men lyssna på engelska skådespelare! Eftermiddagen spenderades med A ute - min lilla kille hade tid hos doktorn så han och B åkte dit efter skolan och jag var ensam med A. Det gick dock över förväntan! Det har tagit tid, men jag tror verkligen att hon börjar gilla mig. Hoppas verkligen det, med tanke på att jag har lekt jage med henne i väldigt många timmar så skulle jag faktiskt bli lite sur om hon inte tycker om mig ;) C är just nu inne i en period med seriösa humörsvängningar - ena stunden är han världens goaste lilla kille, nästa kallar han mig dum och kastar grejer på mig. Idag, när han var på gott humör, frågade han mig hur länge jag skulle stanna hos dem, dock vet jag inte riktigt vad han tyckte om mitt svar, haha. Men vi har iaf konstaterat att vi är vänner. Asså, jag dör lite grann, så himla gullig. 

Nu ska jag kolla på Rapport (ja, jag erkänner: jag har saknat svenska nyheter) och sen sova. Hoppas ni får en trevlig tisdag!

Min helg

Min helg började med en frozen yogurt på Lets YO! i fredags med Lena och Caroline, även Frederike som har sin familj på besök kom dit och vi hade riktigt kul. Kvällen avslutades rätt tidigt, jag var hemma strax efter 9 redan och kollade då lite på tv innan jag gick och lade mig. När jag var påväg att lägga mig så började det åska, och inte så lite heller! Jäklar asså, vilken smäll (ja, det blev bara en smäll men det räckte för att skrämma upp mig). 

På lördagen blev det lite Skype med mamma, pappa, Daniel, Simon och Trixie och jag vet att jag alltid brukar säga att det är trevligt och allt sånt där, men det är verkligen det. Vad skulle jag egentligen gjort utan Skype? Att befinna sig massor av mil hemifrån skulle absolut vara sjukt mycjet svårare. Visst kan jag kontakta folk på annat sätt, men Skype är ju gratis och sådär oxå så det är helt enkelt superbra, plus att man ju ser varandra oxå. Fantastiskt. På eftermiddagen gick jag till Starbucks för en kaffe innan jag började jobba. Barnen skötte sig bra hela kvällen så det var inte så jobbigt. K och B kom hem rätt tidigt vilket såklart var skönt. Började planera min 13e månad lite smått oxå, om allt går som jag vill så kommer det bli grymmaste tiden nånsin!

Idag började jag med att kolla på Robins och Rapport (herregud, första gången på närmare tre månader som jag kollar på nyheter), sen blev jag upphämtad av Loan för att åka vidare till Smashburger där vi åt frukost/lunch och på eftermiddagen blev det tre lacrosse-matcher - det ni! Det ska ni dock få höra mer om imorgon för nu är det dags för mig att sova.

RSS 2.0