2012-11-18

Idag var jag på musikal igen! För ungefär en månad sen fick jag biljetter till Once av mina värdföräldrar som tack för allt jag gjort för dem under året och idag var det äntligen dags att se denna musikal som jag velat se jättelänge. Förväntningarna var höga och roligt nog så blev jag inte besviken! Den var verkligen helt fantastisk, speciellt musiken och huvudpersonernas röster... Åh, jag hade rysningar igenom hela musikalen. Denna musikal handlar om en irländsk kille som träffar en tjej från Tjeckien och de börjar spela musik tillsammans - hon vill inte att han ska ge upp sina drömmar och hjälper honom att spela in musik så att han kan åka till New York för att vara med sin flickvän som åkte dit. Låter kanske inte så spännande, men tro mig - den var verkligen outstanding. Ghost är fortfarande min favorit, men Once är inte långt efter! Efteråt blev det som vanligt häng utanför the stagedoor och jag lyckades få bilder tillsammans med Billy (snubben med massa skägg, han var helgrym i showen), den manliga huvudkaraktären som man aldrig får veta namnet på (drop-dead gorgeous som ni ser) och den kvinnliga huvudrollen som man heller aldrig får veta namnet på (som kan vara den gulligaste tjejen jag nånsin träffat). Ja, och så bilder på Franzi oxå som jag var där med ;)

Innan Once så gick jag och Franzi runt på en massa olika julmarknader. De har en i Bryant Park och en i Union Square Park samt lite på Broadway och på 6th Ave. Vi fick massa gratisprover på choklad som var så sjukt god, vi såg massa tyska stånd med "German delights" och hade det allmänt mysigt på alla marknader. Utanför Flatiron Building hade de även en Farmer's Market där vi provsmakade massor av äpplen, det var oxå rätt gott. Jag älskar samples! Jag fick äntligen provat glassen på Eataly, som sägs vara den bästa i New York, och vi var även inne på en helmysig butik som heter Fishs Eddy där man hittar porslin, servetter, glas, brickor... Allt man kan tänkas behöva i ett hem. Slutligen gick vi till chokladbutiken Max Brenner som kan ha den godaste chokladen nånsin. Vi fick free samples igen, you just gotta love it.

Efter musikalen så gick vi till Fifth Ave och kollade på massa juldekorationer samt för att köpa choklad från Lindt. Svindyrt är det, men så värt det - deras Lindor Truffles är helt magiska. Det blev en trevlig avlsutning på en mysig dag i bästa staden. Fast det blev ännu bättre när vi väntade på bussen hem, för då kom Rilana tillbaka från DC! Jag har saknat henne i helgen faktiskt. Skönt att ha henne tillbaka. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0