Chicago, dag 2: Pfc Milton Olive Park

Det är något väldigt speciellt med en skyline. Inget slår the New York Skyline, men Chicago är inte långt ifrån att vara lika fin som NY. Dessa bilder är tagna i en park som heter Pfc Milton Olive Park, och det är definitivt bästa stället att se the skyline.

Kommentarer
Postat av: Mr Jepp

Härligt att se bilder från Chicago.
Våra 2 dygn där, i mitten av sept., skänker positiva back flashes av dina bilder. Vi hann sätta oss på muren in till Millennium Park. Vilket bl.a finns på kort och film.
Vi klarade oss, men andra blev bortmotade.
Att sitta på muren nej det får man INTE.
Nåväl Du kan få tillbaks de goda känslorna när vi visar dig VÅRA bilder om mindre än 2 månader!
Musikalen Once gav, oss OCKSÅ back flash.
För det visade sig att vi har ju sett filmen. Och det bara för någon månad sedan- Jag kom inte ihåg titeln dock, bara storyn, och en stor häftig varmkänsla.
Filmen är riktigt bra, musiken är i många stycken riktigt gripande, ofta rått framförd på akustisk gitarr, och med mycket känsla i sången. (Spec. "When your mind´s made up"
Sökbart på Youtube).
Enkel story i enkel miljö... meeeen så SNYGGT, trovärdigt och MYCKET BRA. En feeeeel good film!
Den heter "Once"även som film. (från 2006)
Men, musikalens NewYork är i filmen, London, so what?.
Hade Du sett filmen innan? eller hur fick du känslor för den som musikal?

Välkommen hem om vi inte märks av innan dess.
Kram /Jepps

Svar: Haha, det var ingen som sa nåt om det till mig! Jag satt iofs inte på muren, men ändå. Chicago är en väldigt fin stad, men för mig finns det ingen bättre stad än New York!
Jag har inte sett filmen än, när jag hörde talas om musikalen första gången så visste jag inte ens om att den fanns som film redan, men efter att ha sett musikalen så måste jag se filmen. Once är helt fantastisk verkligen! Jag älskar musiken! Kanske att de ändrade till New York för att passa in bättre på Broadway, vad vet jag.

Jag hoppas verkligen att ni är ute på Lavön nån gång i januari så att jag kan säga hej, det måste jag väl ändå få göra hoppas jag ;)

Kram E
Emma

2012-11-26 @ 23:34:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0